CNC-koneenkäyttäjä sorveille

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme konepaja-asiakkaallemme Saloon koneistajaa CNC-sorveille. Odotamme CNC-osaamista, piirustustenlukutaitoa, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä vuorotyövalmiutta. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon, hyvää motivaatiota ja halua oppia uutta. Eduksi ovat alan koulutus ja/tai työkokemus. Haethan, vaikka olisit vastavalmistunut, sillä luvassa on hyvä perehdytys ja mahdollisuus oppia alan ammattilaiseksi. Tässä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen, vakituiseen työpaikkaan. Konepaja sijaitsee Salon keskustan tuntumassa.

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pikaisesti oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen myös vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi.

Huom! Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 22.09.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin