Osastovastaava, K-Supermarket Liminganportti

Etsimme K-Supermarket Liminganportin tiimin vahvistukseksi osastovastavaa vastaamaan HeVi- ja pakasteosastoista. Työaika on 37,5h/vko painottuen aamuihin mutta töitä voi olla kaikkina kaupan aukioloaikoina.

 

Työnkuvaan kuuluu osastojen päivittäisestä toiminnasta vastaaminen; tilaukset, kuorman purku, esillepano ja osaston avainlukujen seuranta. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös muut myyjän tehtävät kaikilla osastoilla. 

 

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta osastovastaavan/vastuumyyjän tehtävästä, varastohallinnasta ja esillepanojen rakentamisesta. Katsomme eduksesi K-ryhmän järjestelmien tuntemuksen.

 

K-Supermarket Liminganportissa töitä tehdään reippaassa tahdissa mutta hymyssä suin. Toivomme sinulta löytyvän avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. Arvostamme reipasta otetta työhön sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kaupan arki on ajoittain hektistä, joten kykenethän työskentelemään myös paineen alaisena.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa työyhteisöä, vastuullisen työn, K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. 

 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Rekrytointiin liittyvät kysymykset ja mahdolliset lisätiedot VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Martti Heikkilältä P. 0400 814 628 (arkisin klo 9-16) tai martti.heikkila@vps.fi. Hakemuksen voit jättää oheisen linkin tai www.vps.fi -sivujen kautta. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n hakulomakkeen, voit käydä liittämässä hakemuksen tähän tehtävään saamillasi tunnuksilla. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 31.10.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin