Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys ja meille on myönnetty Arvostettu työpaikka -sertifikaatti hyvän työtyytyväisyyden johdosta. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Etsimme nyt motivoituneita muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Työtä tehdään keikkaluontoisesti, jolloin saat valita itse käytettävyytesi.

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta alalta, vaan tärkeintä on halu tehdä töitä ahkerasti ja oppia uutta. Lisäksi arvostamme täsmällisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Asiakaspalvelutasoinen suomen kielen taito on välttämättömyys.

Työtehtäviin kuuluvat muun muassa tavaroiden pakkaaminen, siirtäminen ja purkaminen. Palkka määräytyy muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Palkka maksetaan aina viikoittain, joten saat ansiosi käyttöösi nopeasti. Tämä on siis loistava tilaisuus ansaita lisätienestejä joustavasti!

Jos olet motivoitunut ja halukas oppimaan uutta, lähetä hakemuksesi meille jo tänään joko täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti jättämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen john.bjugg@vps.fi. Ole nopea, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 John Bjugg, p. 040 709 5556 / john.bjugg@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 29.09.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin