Harjoittelija palkanlaskentaan ja laskutukseen

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys ja meille on myönnetty Arvostettu työpaikka -sertifikaatti hyvän työtyytyväisyyden johdosta. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Etsimme motivoitunutta taloushallinnon merkonomi- tai tradenomiopiskelijaa Helsingin toimistollemme 2-4 kuukauden mittaiselle harjoittelujaksolle. 

Työtehtävät koostuvat pääasiassa palkanlaskennan ja laskutuksen avustavista tehtävistä. Lisäksi pääset osallistumaan palkanlaskennan ja laskutuksen järjestelmänvaihtoprojektiin. 

Tarjoamme kannustavan työympäristön, hyvän ohjauksen ja täyden tuen ammatilliseen kehittymiseen.

Odotamme opinnoista tai työelämästä hankittua osaamista palkanlaskennasta ja laskutuksesta, motivoitunutta työotetta, omatoimisuutta, sekä innokuutta oppimaan uutta ja kehittymään. 

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi meille jo tänään täyttämällä hakemus kotisivujemme kautta. Ole nopea, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 John Bjugg, p. 040 709 5556

Hakuaika päättyy: 27.10.2024

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin